Opleidingen veilig werken op hoogte

Vlindar wil mensen beschermen tegen risicovolle situaties, onze klanten willen dat ook. Trainen en opleiden is één van de manieren om dat te doen. Met praktische gebruikerscursussen en verhelderende trainingen en seminars voor leidinggevenden en eindverantwoordelijken dragen wij bij aan het veilig werken op hoogte.

Cursus wet- en regelgeving werken op hoogte

U bent na deze cursus op de hoogte van de actuele stand van zaken. U weet waar u volgens de wet allemaal aan moet voldoen (compliance), welke risico’s binnen uw bedrijf een rol spelen en u kunt de juiste beslissingen nemen omtrent uw veiligheidsbeleid.

Cursus veilig werken met valbeveiliging voor werknemers die met veiligheid te maken hebben

Met de cursus ‘Veilig werken met valbeveiliging’ kunt u valbeveiliging en Persoonlijke Beschermingsmiddelen op een veilige manier gebruiken en kunt u veilig werken op hoogte.

Cursus veilig werken op hoogte voor de leidinggevende

Met de cursus ‘Veilig werken op hoogte voor de leidinggevende of toezichthouder’ heeft u inzicht in uw aansprakelijkheid als leidinggevende of toezichthouder, weet u hoe u het veiligheidsmateriaal het beste kan beheren en heeft u uitgebreide basiskennis over de Arbo-regelgeving.

Informatie nodig?

Neem contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak.