Diensten van Vlindar

Vlindar heeft een duidelijke missie: werken op hoogte veiliger maken voor iedereen, met iedereen. Wij helpen u! Dit doen wij door onze expertise en jarenlange ervaring in te zetten en door innovatieve oplossingen te bieden voor veilig werken op hoogte.

Vlindar helpt veel vastgoedeigenaren aan inzicht en (een verbeterde) kwaliteit van veiligheid op hoogte. Hieronder vallen: woningcorporaties, particulieren, gemeenten, scholen, semipublieke instellingen (zoals ziekenhuizen en universiteiten) en bedrijven.

Vlindar verbindt de ketens in de markt. Van het ontwikkelen van een strategische veiligheidsvisie tot de praktische uitvoering van veilig werk op hoogte.

Risico -Inventarisatie en -Evaluatie

Met een dak-RI&E heeft u zicht in de aanwezige risico’s en of deze al zijn afgedekt. De RI&E is de eerste stap naar veilig werken op hoogte.

Plan van aanpak

In het Plan van aanpak staat beschreven hoe de risico’s gereduceerd kunnen worden. U krijgt onafhankelijk, merk ongebonden en passend advies.

Keuring & Inspectie

Met Keuring en Inspectie van Vlindar heeft u zicht op de status van uw veiligheidsvoorzieningen: is de veiligheid nog geborgd?

Veiligheidsontwerp

Met duidelijke tekeningen en een veiligheidsontwerp kunt u veiligheid eenduidig uitzetten in de markt en zorgt u voor kostenbesparing.

Berekeningen

Weet u zeker dat het veiligheidssysteem echt werkt bij een val? Laat uw systeem nu doorrekenen en krijg zekerheid in veiligheid met Vlindar.

Opleidingen

Met de opleidingen van Vlindar bent u professioneel bezig met veilig werken op hoogte. Of u nu zelf op hoogte werkt, leiding geeft, beleid schrijft of uw kennis van de wet- en regelgeving wilt updaten.

Informatie nodig?

Neem contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

info@vlindar.com