Regel nu de Keuring & Inspectie van uw valveiligheidsvoorzieningen op de daken!

Nu gratis bij de Keuring & Inspectie van Vlindar:

  • de (wettelijk) verplichte RI&E
  • toegang tot de unieke Safanto Safety Portal

Vul het formulier in en ontvang onze offerte:

Naam
Bedrijf
Telefoonnummer
E-mailadres
Aanvullende informatie of vragen kunt u hier kwijt:
Het formulier is met succes verzonden!
Er waren wat fouten bij het verzenden van het formulier. Controleer nogmaals alle formuliervelden.

Wat zeggen onze klanten over onze Keuring & Inspectie:

“Nu we de voorzieningen kunnen afstemmen op de onderhoudsbehoefte zijn onze kosten voor veiligheid gedaald.”

“Met de Keuring & Inspectie van Vlindar kan ik de status makkelijk digitaal inzien.”

“Vroeger moesten we er blind op vertrouwen dat een aannemer veilig aan het werk was. Nu hebben we daar zelf grip op.”

“Doordat ik mijn dak-RIE altijd up-to-date heb, kan ik ook makkelijker zorgen dat onderhoudsbedrijven veilig werken.”

“Vorige maand kregen we veel spoedmeldingen van lekkages en storingen. Dankzij Safanto hadden de onderhoudsmanagers snel de veiligheidsinformatie bij de hand.”

“Wij nemen nu de veiligheid mee in onze MJOP. Door de uniforme rapportage sluit dit perfect aan op onze conditiemetingen.”

Waarom Vlindar?

Met 12.000 ongevallen per jaar is werken op hoogte zeer gevaarlijk. Veiligheidsmaatregelen mogen daarom niet falen. Vlindar is specialist in het vakgebied veiligheid op het vastgoed en brengt échte veiligheid. Wij zorgen dat u inzicht krijgt en de juiste keuze kan maken om te zorgen dat er altijd veilig op uw vastgoed gewerkt wordt. Géén ongevallen. Daar gaan wij voor.

Wat kan ik verwachten?

Met onze onafhankelijke kijk op de aanwezige valveiligheidsvoorzieningen inspecteren we niet alleen het product, maar ook de verwerking en toepassing van de complete veiligheidsvoorziening. Wij helpen organisaties om de wettelijke verantwoordelijkheden te realiseren maar vooral ook om te borgen. Daarom geven we nu (gratis) inzicht in de risico’s (RI&E) waardoor veiligheid inzichtelijk en beheersbaar wordt. De informatie over uw valveiligheidsvoorzieningen bieden we in overzichtelijke rapportages en infographics, in onze unieke online-portal Safanto.

U krijgt dus niet alleen inzicht in de status van de producten, maar ook inzicht in het veiligheidsniveau van het complete object. Om een snel vergelijk mogelijk te maken classificeren wij het resultaat van de inspectie per product door middel van de conditiescore conform NEN 2767.

Hoe kan ik bestellen?

Reageer via het formulier hierboven, zodat wij een offerte voor u kunnen maken. Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook mailen of bellen.

Vlindar is specialist in Veilig werken op hoogte. Vlindar benadert veiligheid op het vastgoed op een unieke, integrale manier. Het uitgangspunt daarbij is altijd het streven naar optimale veiligheid, zodat niemand hoeft te werken op een plaats waar het onveilig is.

Met een integrale benadering zijn werkplekken op het vastgoed ook daadwerkelijk veilig. Vlindar vindt dat veiligheid niet alleen gaat om de veiligheidssystemen op of aan het gebouw, maar zeker ook om de mensen die het onderhoud veilig moeten uitvoeren en de processen daaromheen.