Samenwerking Vlindar met Fier dakcontrol

Vlindar is een samenwerkingsverband aangegaan met Fier Dakcontrol. Dankzij deze samenwerking zijn klanten verzekerd van onafhankelijk advies over veilig werken én over het onderhoud van het dak.

Vlindar werkt samen met onafhankelijke partijen die werken aan het beste resultaat, zodat in deze synergie klanten zo goed mogelijk ondersteund worden. Met Fier Dakcontrol heeft Vlindar een partner gevonden met kennis van onderhoud en kwaliteit van daken. Vlindar denkt graag integraal over daken na en daarom zoeken we partners die hierin een aanvulling op kunnen zijn. Deze samenwerkingen levert de klant overzicht, tijd- en kostenbesparing op.

De jarenlange ervaring, de grote inzet om kwaliteit te leveren en de onafhankelijkheid van Fier Dakcontrol zijn voor Vlindar redenen om met deze partij samen te werken. Andersom heeft Fier Dakcontrol met Vlindar een onafhankelijke partner gevonden waar ze de risicobeoordeling, veiligheids- en ingenieursvraagstukken rondom veilig werken kunnen neerleggen.

Fier Dakcontrol, onder leiding van dhr. Joost Stemkens, is een adviesbureau voor het onderhoud van daken. Fier Dakcontrol werkt aan kwaliteit voor daken met het daken-DNAplan.

Lees ook: