Vlindar & Aecom bundelen de krachten met een webinar over veilig werk op hoogte

Om bekendheid over het onderwerp Veilig werk op hoogte te vergroten en om voorlichting te geven over hoe het goed geregeld kan worden, organiseren Vlindar en Aecom een webinarreeks van twee sessies. Deze zijn gratis te volgen. Geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om deze lezing online te volgen.

Vlindar-Aecom-webinar-veilig-werk-op-hoogte

De tijdstippen van het webinar:

Sessie 1
24 mei – 12:00 uur – 12:45 uur
5 juni (herhaling) 12:00 uur – 12:45 uur

Sessie 2
31 mei – 12:00 uur – 12:45 uur
12 juni (herhaling) – 12:00 uur – 12:45 uur

webinar

Inschrijven voor het webinar

Vlindar organiseert samen met Aecom een expert-webinar over Veilig werk op hoogte. “Vlindar en Aecom zien dezelfde dingen misgaan”, vertelt Robert-Jan Stuut van Aecom. “Bij veel HSE compliance audits zien we dat bij werken op hoogte onvoldoende is geregeld. Veelal wordt te snel gebruik gemaakt van Persoonlijke Beschermingsmiddelen terwijl er collectieve maatregelen mogelijk zijn. Daarnaast zien we dat bij werken op hoogte niet of onvoldoende is nagedacht over de invulling van de bedrijfshulpverlening, dus, wat moeten we doen als iemand toch is gevallen en in zijn harnas is blijven hangen.”

Elko Petten van Vlindar vult aan: “We lopen er beide tegenaan dat er weinig bekend is over dit onderwerp. Het kan echt beter. Vaak wordt er veel uitgegeven aan veiligheid en dan is achteraf bijsturen lastig. We denken daarom liever eerder in het proces al mee.”

Over Vlindar

Vlindar is, als advies- en ingenieursbureau gespecialiseerd in Veilig werk op hoogte, dagelijks bezig met veiligheidsontwerp en vragen van klanten. Met workshops, lezingen, deelname aan de ontwikkeling van de NEN-normeringen, en advisering in de dagelijkse uitvoering is Vlindar hét kennisinstituut op het gebied van Veilig werk op hoogte. Voor meer informatie neem contact op.

Over Aecom

AECOM ondersteunt als advies- en ingenieursbureau een grote diversiteit aan klanten op het gebied van milieu, water, infrastructuur, ontwerp en bouw. Veiligheid en het omgaan met risico’s speelt hierbij altijd een rol. AECOM beschikt hiervoor over veel kennis en ervaring. Voor meer informatie zie www.aecom.com of neem contact op met Robert-Jan Stuut.

Lees ook: